30 Kasım 2008 Pazar

"Leo" Messi


Messi'yi kızdırmasınlar kardeşim! Adamı maç boyu dövdüler, o ise sahada yanıtını verdi. Olağanüstü yeteneklerine karşın Messi bencil bir oyuncu değildir. Ancak bu maç bazı pozisyonları inat yapıp zorladığını gördüm. Herhangi bir oyuncu için böyle durumlar maç sonu olumsuz sonuçlanır ve eleştiriler yapılır. Ancak konuştuğumuz isim Lionel Messi. Attığı 2 golde de "klasını gösterdi"

Rekabetin diğer yanındaysa Real Madrid, Madrid'in diğer takımı Getafe'ye 3-1 yenildi. Geçen hafta Barcelona'dan 1 puan çalan Getafe bu seferde çelmeyi ağabeyine taktı. Schuster'i Real'e getiren takım belki de bu sefer kendisini o koltuktan edecek. Yönetim daha ne kadar Schuster'i takımda tutacak orası şimdilik belirsiz. Ancak dünya genelinde devre arası çok fazla teknik direktör değişikliği olacak gibi. Schuster, Spaletti, Aragones, Klinsmann ve Skibbe gibi isimlerin koltukları sallantıda.

14 Aralık'taki gerçek "El Classico"ya 2 hafta kaldı. Şampiyonluk için şimdiden öne çıkan Barcelona'yla krizdeki Real Madrid arasındaki bu maç şimdiden konuşulmaya başlandı. İlk atışmalar Casillas-Alves arasında olmuş. Madrid oyuncularının sıkıştıklarında sertleştiğini göz önünde bulundurursak bu maçta kan çıkar.

Allah Messi'yi korusun!

1 yorum:

L dedi ki...

az kaldı. 2 hafta sonra cümbüş var.